en vintervagn till bebben...

När grabbarna kom hem från jobb och dagis i eftermiddags rullade vi direkt mot Delsbo. Första stoppet blev i Bobygda.

Där blev vi bjudna på god mat. Och glass med jordgubbar till efterrätt, mmm. Sedan satte vi fikat i halsen, för mina föräldrar dök helt plötsligt upp, bara sådär. Då blev det ännumer fika och prat. En trevlig stund och en stollig Elias som ville ha allas uppmärksamhet, hihi.

Fram mot kvällen rullade vi vidare mot Västansjö. En gammal klasskompis till mig från gymnasiet hade ju en vagn att sälja.

En fin Emmaljunga city cross i grön fräsch färg. Inte det minsta solblekt trots några år på nacken! I priset ingick även en quadrolift (typ blandning av hård och mjuklift) med en mysig vinterfäll, myggnät, skötväska, fotsack och paraply. Sedan fick vi pruta ner den till 1300 kronor! Bra! Så nu har bebisen en rejäl, varm och mysig vintervagn.

Men så fort vägarna blir bara nästa vår, och vår lilla bebbe kanske kan ligga/sitta i Akta Graco Evo-vagnen kommer vi att använda den!

Vi kom billigare undan nu än om vi hade köpt liggdel till Evo-vagnen. Den kostar 1500 kronor, plus att man kanske vill ha en mjuklift/åkpåse/fäll eller nånting också. Ytterligare pengar. Men nu fick vi en komplett Emmaljunga för mindre än det. Vi är nöjda!

Imorgon ska det tvättas och donas med allt som går att tvätta på vagnen. Sedan ska jag fråga om den får bo i mamma och pappas källare tills det börjar bli dags att bädda och boa i den!

Elias var trött när vi kom hem och somnade på en gång. Vi vuxna ska nog också krypa till kojs snart... Imorgon ska jag på utflykt med mamma, mormor och farmor! :-)



Kommentarer
mamma

Ser jättefin ut! Klart att den får stå i vår källare :)

2013-08-08 @ 09:00:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0