en slapp och grå dag...

Regniga Torsdag! Vi har inte gjort speciellt mycket. Go-fika hos Hellbergs, en sväng på loppis och sedan hemmafix bara. Mattias har körde ut köttfärs till "sina kunder" på kvällssidan. Även vi hade beställt 5 kg, så jag paketerade och fyllde frysen. Perfekt inför hösten!

På loppisen jag var på med mormor och moste, gjorde jag två riktiga fynd. Ett skötbord (i förpackning!) som man fäster på badkaret, och en bärsele från Babybjörn. Kan säga att just det skötbordet kostar 999 kronor att köpa nytt. Vi hade redan bestämt att det blir ett sånt man ställer på badkaret, men vi tänkte att pappa kunde bygga ett i trä. Men när jag sprang på detta idag blev valet enkelt. För 120 kronor blev det vårat. KAP!!! Dessutom slipper pappa bygga ett tungt schabrak i trä. Och bärselen kostade bara 60 kronor. Riktigt fin och fräsch! Även sånna kostar upp mot tusenlappen att köpa ny tror jag. Så jag är galet nöjd att jag fick båda grejerna för 180 kronor tillsammans. Lycka!

Fler punkter att stryka på listan! Går hemma och längtar ihjäl mig efter bebisen nu... Hihi.

Nu blir det kvällsfika och mys innan sängen kallar. Har precis hängt en tvätt (bla bärselen) och plockat lite. Imorgon sägs det att det blir soligt och varmt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0