en mysig fredag på stan...

Vilket burrigt men mysigt väder vi bjuds på. Detta har jag väntat längen på! Det är nästan så att höstkänslorna smyger sig på... Och det gillar jag!

Efter att ha skickat iväg killarna imorse kröp jag ner under täcket igen. Ljuvligt när det regnar! Sedan klev jag upp, åt frukost, gjorde mig klar och åkte till stan. Emilia kom och hämtade upp mig. Perfekt dag för lite shopping tänkte vi...

Vi fikade, pratade och lyckades faktisk hitta några fynd. Emilia handlade som aldrig förr, flera kassar! Men det som ändå chockade mest var att JAG köpte en tröja och en väska till mig SJÄLV. Inte på secondhand, haha! Men en tjocktröja behövde jag, denna var perfekt - till och med magen får plats! Att den var nedsatt till halva priset var ren bonus! En väska behövde jag faktiskt också, haha... Hittade en fin brun väska i lagom storlek. Det råkade även vara 100 kronor rabatt på alla väskor, hihi. Så för 349 kronor fick jag både väska och stickad tröja!

Innan vi åkte hem svängde vi in på Maxi så jag fick storhandla. Massor av folk. Men med självscanningen så brukar allt flyta på. Tunga matkassar, toppade med götta till kvällens mys!

När jag kom hem fyllde jag kyl och frys. Sedan blev det lite vila på soffan. Nu är det dock dags att sätta lite fart. Vika tvätt och börja med maten.

Det blir tacos när pojkarna kommer hem! Sedan ska hela familjen hoppa i myskläder, titta på film och äta fredagsgotta. Riktigt härligt ska det bli, och perfekt väder är det :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0