en himla fin babyshower...

Imorse var jag trött när jag vaknade. Det blev sent igår, plus att man blir rätt mör efter en dag vid havet. Hade en riktigt fin Lördag på Långvind med mor och far. Massor av bad, sol och gott fika blev jag bjuden på. Lovely!

Det var jobbigt att ta sig ur sängen imorse. Men Mattias var bestämd - vi skulle upp. Han kokade kaffe och tyckte att vi skulle ta en promenad. Okej?! Det brukar han aldrig villa göra, så redan där borde jag ha anat att något var på G. Men det gjorde jag inte, hihi. Glad över frukost på säng följde jag med Mattias på prommisen, utan funderingar!

När vi kom tillbaka fick jag världens överraskning! Mina underbara vänner hade ordnat en BABYSHOWER! Medan vi var på promenaden hade dom varit inne och kokat kaffe, dukat fram gofika som dom hade bakat, gjort fint ute och staplat en hög med paket på bordet. Gissa om jag fick en chock?! För det första så trodde jag bara att babyshowers skedde på film. Och för det andra så brukar man inte kunna lura mig på det där viset, men jag hade verkligen ingen aning om nånting nu! Fast nu förstår jag ju varför Mattias promt skulle ut på morgonpromenad... Och hans hemnycklar hade han gett till Carro igårkväll när dom var här, hihi.

Det hade räckt med att bara få träffa tjejerna! Men nu hade dom även bakat, gjort tårta, köpt hur fina saker som helst, dekorerat och gjort olika fråge-lekar. Känner mig alldeles rörd och överväldigad. Vilka fina vänner jag har! Gulliga små tofflor, kläder, oljor, blöjor, gosedjur, bra-att-ha, mössa och ett superfint lapptäcke som Emilia hade sytt. Älskar er!

Efter babyshowern var vi svettiga och varma. Så jag hakade på Emilia och Evelina som ville ta ett dopp. Vi åkte till Horne, riktigt svalkande med ett långbad. Underbart...

Nu har jag tagit en dusch, ätit och diskat undan ett stort berg. Går och plockar lite, tittar på alla fina grejer jag fått och känner mig extremt tacksam. Glädjetårar...

Snart kommer Elias! Som vi längtar. Vi ska packa dagisväskan och förbereda honom för dagis imorgon. Hoppas han längtar!

Annars blir det en lugn kväll. Och tidig. Imorgon drar som sagt rutinerna igång med jobb och dagis för grabbarna. Så för mig är det bara att haka på! Tror dock det blir skönt med lite ordning och reda... Fast än är inte sommaren slut, det blir fler fina dagar då vi kan tanka sol och energi inför hösten :-)



Kommentarer
Sanna

Gud vilka fina Tossor, vet du vart dom är köpt? :)

2013-09-26 @ 18:52:33
Sara

Supersöta! Dom finns på Kappahl, iallafall i somras :-)

2013-09-26 @ 18:58:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0