en himla bra loppisdag...

Strax efter klockan 9 imorse hade vi redan "fullt kök" här hemma. Det var jag och Mattias mer vårt morgonkaffe. Och även mormor, kusin Frida och Carro!

Mattias begav sig till skogen för att plocka bär, vi tjejer hade loppis i sikte!

Oj vad vi fyndade allihopa. Johanna och hennes mamma + syster hade gårdsloppis med massor av fina saker. Där fyndade jag fina kläder till mig själv, hör och häpna! En skinnjacka, en lite "sportigare" jacka, två fina stickade tröjor, mössa till Elias, glasburkar, en stor fin hänglykta och byxor som födelsedags barnet Emilia ska få. Allt för 195 kronor och 5 kronor i dricks, hihi.

Jag är mest glad för jackorna! Var faktiskt ute efter både skinnjacka och en typ "promenadjacka". Den jag har hemma är alldeles för trång. Men den här fina jackan i medium fick magen plats i, och ett tag till tror jag. Nöjd... Det är inte varje dag man köper två jackor för 70 kronor tillsammans!

Sedan fortsatte jag, mormor och Frida till Iggesund på loppis. Där fanns ett så himla fint och fräsch babynest för endast 60 kronor. KAP! Nu kan jag rata det där jag tillverkade av en skötbädd... Hahaha. Men jag trodde väl aldrig då att jag skulle komma över ett såhär billigt nest en dag. Lycka! Även ett par brallor från Newbie till lillgrodan i magen, 10 kronor.

Så hela detta härliga kalas gick endast på 270 kronor. Det kallar jag en bra loppisdag! Och babynestet betalade bebisens gammelmormor, hihi tack!

Snart kommer Emilia och dricker kaffe och provar byxorna. Vet att hon varit på jakt efter liknande byxor. Och på dessa hängde prislappen kvar, då kunde jag inte hålla mig från att köpa en loppis-present till henne. Hoppas dom passar!

Vad som händer resten av dagen vet jag faktiskt inte. Får se när jag får hem sambon min! :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0