en bra klädfyndar-dag...

Imorse blev jag bjuden på frukost hemma hos mormor. Gott och trevligt med sällskap! Sedan gjorde vi oss redo för en långpromenad.

Vi gick ca 1 mil i det härliga vädret. Inga krämpor! Visst blir jag trött i benen efter 1 mils promenad. Men det skulle jag ha blivit även om jag inte vore gravid också, haha. Hoppas innerligt att jag får vara "såhär rörlig" så länge som möjligt. Jag kan leva med att bli trött i kroppen. Men att ha ont vill jag gärna slippa! Jag går in i vecka 28 idag, så nu håller vi tummarna att dom sista 12 veckorna (mer eller mindre) också rullar på smärtfritt.

Under vår promenad hann vi även kika in på två secondhand-ställen. Fina fynd för en billig peng! Hittade mycket till mig själv faktiskt...

En lång tunika, en svart tröja, en stickad kofta, en beige lång tröja och ett glittrigt linne. Till Elias hittade jag en fin pyjamas och en supersnygg kofta/tröja/jacka. Allt (på bilden) för 150 kronor! Sedan hittade jag lite mer småsaker bla. till bebisen, så det blev runt 200 kronor allt som allt. Inte illa!

Nu är jag hos mormor igen, ligger och vilar mina trötta ben. När Mattias slutar jobbet kommer han också hit. Mormor bjuder nämligen på middag idag! Tacksam!

Sedan åker vi väl hem. Ska tvätta alla fyndade kläder och dona lite där hemma tror jag. Om inte herrn har andra planer :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0