en bra dag inne i stan...

Idag har jag och lilleman haft en mysig dag inne i stan. Vi började med att hämta upp min kusin Frida, sedan hade vi "bokat in oss" på frukost på Vallvägen! Mormor dukar alltid fram massor, bland annat mannagrynsgröt som är en favorit. Elias åt riktigt mycket, så vi var alla mätta och glada sen när vi åkte ner mot stan.

Vi gick först en liten runda och kollade i affärer. Utnyttjade rean på H&M. Den mascaran jag använder var billig nu, dessutom hittade vi en pyjamas till Elias som var nedsatt. Så snygg. Och mysig med flanellbyxor!

Efter rundan inne i stan var det dags att göra "ytterrundan". Det vill säga A&H, ÖB och Dollar.

Behövlighetsshopping och lite saker till Elias. Strumpor, kallingar, badskum någon leksak och ett gäng nya nappar. Sista gången vi köpte nya sådana till honom, sa vi. Storpojkar slutar ju med napp efter ett tag! Han såg lite fundersam ut, haha.

Vi åt även lunch innan vi åkte hem. Frasses! Elias åt bra, lekte av sig och somnade sedan i bilen. En lagom powernap! Jag backade in bilen nästan enda till dörren och öppnade upp så han fick sova medan jag packade upp allt och började med maten.

När maten var klar la vi oss på golvet och lekte med lego medan vi väntade på Mattias. Eller ja, Elias lekte väl mest själv... Jag råkade visst somna där på golvet, haha. Lilleman var snäll och lät mig sova också, vaknade av att Mattias kom hem. Då käkade vi, diskade undan och hoppade sedan ner i badet.

Ja vi trängde ner oss alla tre (fyra med magen) i badkaret. Satan vad trångt, haha. Det var nog sista gången vi kunde bada alla tillsammans. Jag var ganska snabbt uppe igen!

Vek lite tvätt, plockade och började baka äppelpaj. Elias kom upp ur badet och ville hjälpa till han också. Mysig kille i nya pyjamasen!

Sedan blev det vindruvor till kvällsfika, framför djursjukhuset. Elias satt som förstenad och verkade tycka det var riktigt intressant. Nattningen tog lite längre tid än vad som var planerat. Kanske han sov sin tupplur lite för sent ändå? Tillslut somnade han när Mattias visade film på surfplattan.

Själv gjorde jag klart pajen och pratade med Peter som var här. Vi skulle nämligen se en film efter att Elias somnat.

Det blev Scary Movie 5 som vi redan sett en gång, men den är så bra! Haha skratt x10. Nu har Peter gått hem och det blir sängen för oss vuxna! Trött... Dessutom blir det en tidig morgon då Elias ska till dagis. Hoppas på en bra natt. Jag drömmer så fruktansvärt verkliga drömmar nu, så ibland är man ju mer trött än utvilad när man vaknar. Fast när det är bebisdrömmar är det mysigt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0