det börjar kännas bra...

Eftermiddagen erbjöd inget speciellt. Mattias kom hem efter fyra, då åt vi middag som idag bestod av pasta och en hitte-på-sås med bacon, wokgrönsaker, champinjoner, grädde, sweetchili och lite annat. Helt okej vardagsmat.

Sedan åkte Mattias till Delsbo för att umgås med sin bror och titta på ett jobb. Jag diskade undan och la mig på soffan!

Känner mig nöjd med dagen, trots att jag inte gjort allt för mycket. Men det som har blivit gjort är saker som "legat över" mig längen, och sånt är alltid skönt att bocka av! Ordet "försäkringskassan" har skrämt mig ett bra tag... Men efter möten och telefonsamtal hit och dit idag, känns det lite ljusare och bättre. I sista stund kom jag på att jag ju jobbat åt Rekryteringen ett tag i våras också. Så jag hann precis ringa dit innan dom stängde, och fixa ytterligare ett intyg därifrån. Tur! Annars hade inte mina uppgifter stämt alls ju. Nää hua, skönt att jag är på banan och har lite koll nu. Tror jag. Kanske. Haha...

När jag ändå var i "fixar-tagen" letade jag fram en lämplig bb-väska och började knåpa ihop en packningslista. Än är det inte dags, men jag gillar ju som bekant att vara ute i god tid. Får väl fylla i listan allt efter som vi kommer på fler saker. Sen blir det lättare att packa!

Vad har jag gjort annars ikväll? Ätit vindruvor, tittat på teve, plockat, donat och gått in mina nya höstskor. Eller nya och nya... Jag fyndade dom på Röda Korset tidigare idag. Betalade 30 ynka kronor för! Perrrrrrfekta. Och dom passar utmärkt till min nya bruna väska. Hittade även två snyggtröjor till lilleman, men dom hamnar i "växa-i-lådan" efter att jag tvättat dom!

Nu ska jag ta en snabb kvällsdusch, sedan ska jag tvinga Mattias att gå och lägga sig och kramas med mig och magen!

Hen där inne i magen verkar tycka att det är roligt att lägga en fot (eller kanske en annan kroppsdel?) mot mitt högra revben, eller strax under. Det gör absolut inte ont, men lite obehagligt är det... Speciellt när jag hörde ett "knak" inifrån magen igår! Fast allra mest är det underbart :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0