dålig start, bättre avslut...

Fredagen började tröttsamt. Jag kände mig liksom trött i kroppen, en ny känsla! Kanske var det gårdagens bilstädning som spökade?

Låg länge i sängen. Tog mig inte upp för ens vid 10-tiden. Frukost och någon slötimme i soffan.

Ja, hela förmiddagen gick utan att jag gjorde ett skvatt. Mitt på dagen var jag tvungen att ta en dusch m. hårtvätt för att kicka igång mig själv! Höll på att bli tokig på att göra ingenting...

Donade med lite tvätt sedan. Vek, sorterade och slängde in ny maskin. Plockade med lite av varje... Slängde döda blommor på uteplatsen och passade på att "skörda" från vår pallkrage. Vi har fått många sockerärtor, och dom små smultronplantorna vi fick av grannen har blivit riktigt stora med massor av omogna smultron. Men snart så! Plockade in timjan och sockerärtor till middagen.

Det blev god Fredagsmat, kanske sommarens sista grillning? Kött, klyftpotatis med färsk timjan, sallad med våra sockerärtor, baguette, bbq-sås och vitlökssås. Mmmm!

Efter maten hade jag lust att lägga mig på soffan, men då hade det blivit jobbigt att ta tag i diskberget sen. Lika bra att göra det på en gång! Så jag både diskade och hängde tvätt innan det blev lite vila i soffan. Resten av eftermiddagen gjorde vi inte mycket här hemma... Gick mest runt och myste i min poncho. Perfekt för tjockismagen i höst!

Till kvällen kokade vi kaffe, fyllde termosen och åkte ner till båten. Ja, kanske sommarens sista tur det också? Vi åkte ut med Peter och Jessica! Riktigt trevligt, roligt och kallt. Ingen fisk fick dom heller, storfiskar-pojkarna. Men som sagt, mysigt att vara ute och umgås! Peter umgås vi ju med lite då och då, men Jessica var det längesedan jag träffade "så". Vi har spelat fotboll tillsammans och gick i samma klass i gymnasiet. Kul att hon och Peter lärt känna varandra!

Nu är vi hemma. Har hunnit med lite Fredagsmys med tända ljus, tv, chips och cola. Men nu kallar sängen snart...

Imorgon hoppas jag på en bra dag! Vi ska bland annat på loppis, och det brukar väl aldrig vara tråkigt?! :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0