man måste ju prova...

Ikväll efter springturen ville jag få i mig något nyttigt, och mättande. Jag hade en burk kvarg i kylen som jag köpt för att prova. Har aldrig smakat det, och visste inte hur jag skulle "hotta" upp en naturell kvarg heller. Det är ju inte som kesella med hallonsmak direkt. Jag blandade två stora matskedar kvarg med en banan, krossade linfrön och kanel. SUPERGOTT. Och mäktigt, så det behövdes inte mer än så. Nyttigt är det också, rikt på protein och fattigt på socker/kolhydrater. Jag behöver verkligen få i mig protein eftersom jag aldrig dricker mjölk och inte äter perfekt enligt tallriksmodellen. Jag dricker max ett glas mjölk i månaden, och det är väl kanske inte så bra... Men usch, jag tycker inte alls om mjölk. Så hädan efter ska jag se till att alltid ha kvarg hemma! Fil och yoghurt är det ingen idé att räkna med... För om vi köper hem en yoghurt på tex. onsdagen så är den slut på torsdagmorgon. Då har min käre sambo varit upp på natten och druckit upp den - direkt ur förpackningen. Så någon yoghurt eller fil får jag inte heller i mig, haha. Men kvargen låter han nog bli ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0