kört bil hela dagen lång...

Hela långa dagen har jag suttit i en bil. Köra några meter, stanna, köra några meter, stanna... Vi sätter vägspön för plogbilen, så jag kör runt Mattias och en till kille så får dom göra grovjobbet. Men det är rätt så jobbigt (eller mest SEGT) att köra också, önskar vi hade en automatbil. Fast det var rätt mysigt att köra och samtidigt lyssna på hockey. Även om jag hellre hade TITTAT på matchen. Nåväl, vi får runt 4000-4500 kronor VAR för sättningen, så det är absolut värt det. (Speciellt för mig som bara sitter och kopplar, gasar, bromsar...) Vi har lite kvar att köra imorgon med.

När vi kom tillbaka blev det myspys med lilleman. Han hade varit till Ljusdal idag med farmor och farfar. Resten av kvällen spenderade vi i köket. Kortspel, tända ljus, godis och korsord. Trevligt.

Nu har jag precis tagit en dusch och ligger nedbäddad mellan pojkarna. Vi sover i Bobygda inatt med, men imorgon när vi jobbat klart ska vi åka hem. Även om det är härligt att vara hos svärföräldrarna och bli servad med mat osv. så är det skönt att komma hem också!

Nää nu ska det bli skönt att sova :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0