en mysdag ute och inne...

Imorse åkte Mattias iväg till Pajala. Efter att han pussat oss hejdå så kom Elias och jag överens om att somna om igen. Vi sov verkligen länge! Men skönt var det... Vi gick upp, åt frukost, lekte och klädde på mig. Vi gick en ganska lång promenad. Härligt höstväder ute! Efter en snabbis på ica så mötte vi upp min mormor på RK. Jag hade bjudit hem henne på middag, så hon har spenderat hela dagen nästan här med oss. Medan jag lagade middag tog hon med Elias på en promenad så han fick sova i vagnen. När dom kom in åt vi lasagne och god sallad. Efter maten lekte mormor och Elias på hans rum, och jag var så trött att jag faktiskt somnade till i en halvtimme på kökssoffan. Himla skönt... När jag kvicknade till så kokade vi kaffe och hade soffmys. Nu är lilleman och jag skälva. Kvällen blir nog lugn här på Frejavägen. Tror vi ska ta ett rejält skumbad tillsammans, jag och pluppen :-)



Kommentarer
Frida Flodin

Nämmen är det inte så att ni är utanför vår lägenhet? :D

2012-09-18 @ 17:21:51
URL: http://fridakristinaflodin.blogg.se
Sara

Jo, jag tänkte när jag tog bilden "undra om Frida känner igen lägenheten". Vi gick förbi och kolla in genom fönstret. Ser ju skiiiiiiitfint ut! Avis på glasfönstren mellan köket o vardagsrummet... Längtar tills ni flyttar in :-)

2012-09-18 @ 18:02:23
Frida Flodin

Hehe jassådu :P Ja jag såg det direkt ;) Å nu får vi börja umgås lite oftare tycker ja ;) Ja det va ju skithäftigt, men jag har ingen idé på hur jag ska göra det snyggt framför dom osv.

2012-09-18 @ 18:51:08
URL: http://fridakristinaflodin.blogg.se
Sara

Ja, det tycker jag vi borde. Längtas! Ska ni ha köksbord där i köket? Säkert fin med några hängande ljuslyktor och sådär... :-)

2012-09-18 @ 21:21:21
Frida Flodin

A vi ska ha ett köksbord och om det får plats en kökssoffa vill vi ha det också. Ja det är ju typ det enda man kan hitta på där eftersom det inte är några "fönsterbrädor" framför.

2012-09-18 @ 22:03:04
URL: http://fridakristinaflodin.blogg.se
Sara

Det blir nog bra det, hur än det blir :-) Längtar tills jag får se hela lägenheten!

2012-09-18 @ 22:15:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0