en hel dag ute på vift...

Idag har vi varit ute på vift hela dagen! Efter en mysig morgon packade vi in oss i bilen och åkte till stan. Vi var på jakt efter lite nya ytterkläder till Elias. Han fick fodrade gummistövlar, fodrade galonisar, en höstjacka och en varm vintermössa. Nu behövs bara vinterstövlar, sen är vi redo för kallare tider.

Det blev rätt dyrt... Jacka 399 kr, mössa 99 kr, galonisar 89 kr, stövlar 99 kr. Men å andra sidan köper vi så mycket second hand (nästa jämt, hehe) så det känns värt att lägga ner lite extra på det här. Jag menar... Täckbyxor köpte jag för 20 kr, regnjacka för 10 kr och overallen för 60 kr, så det jämnar ut sig.

Vi lunchade även på McDonalds, mmm. Efter stadsbesöket åkte vi till Bobygda. Mattias skulle hugga lite i skogen så jag och lilleman umgicks med hans farmor och farfar. Åt middag och lekte, sen åkte vi till Forsa igen.

Men innan vi åkte hem stannade vi till hos lillebror och Frida med en liten inflyttningspresent. Elias ville stanna där även ikväll, haha. Han tyckte det var så mysigt i deras sovrum, så han höll sig där mesta tiden. Fast Fridas rosa skruvdragare var också intressant. Sen bajsade han ner sig så vi var tvungna att åka. Skönt att komma hem också :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0