välja lugn före stress...

Idag när vi var ute och gick hamnade vi hemma hos Frida, min kära svägerska! (Det heter väl så när det är min brors sambo?) Hon bjöd på go-fika, och Elias trivs alltid som fisken i vattnet där.

Klockan tickade på och det blev middags-dags. Vi gick på ica och handlade, skyndade oss, för tanken var ju att vi skulle åka till Bobygda en sväng efter maten. Men nää... Vi beslutade att ta det imorgon istället. Vi gick hem, packade upp matkassarna, killarna lekte med bilar och jag lagade middag. Sen åt vi i lugn och ro, i vetskap om att vi inte behövde skynda oss iväg. Såå skönt. Lugnet före stressen, bra val :-)

När jag precis stökat undan middagen och disken kom min kusin Tom och hans flickvän som vi aldrig träffat förr. Jättetrevlig verkade hon! Gulliga 14-åringar!

Dom lekte med Elias och han var helt uppe i varv. Tokstolle! När dom hade gått var det dock läggningsdags. Även om han nog velat vara vaken och busa ett tag till...

Nu är det chill i soffan som gäller. Tidigare ikväll målade jag om lite smågrejer. Saker som inte passat in här hemma, som förhoppningsvis passar bättre nu - vita och fina.

Vi har även betalat alla räkningar (en dag innan löning, waahaow!) Känns himla skönt, och ändå har vi mysche päningar kvar. Äntligen lite balans i ekonomin! Och förhoppningsvis blir det bättre.

Nu fortsätter denna mysonsdag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0