uppe innan tuppen idag...

Imorse vaknade vi tidigt här på Frejavägen. Mattias skulle till skogen och jaga älg, själv hade jag ju en härlig tid hos tandläkaren 07:15.

Jag har aldrig haft något hål i hela mitt liv. Och det hade jag väl inte nu heller. Men hon kunde se en liiiiten antydning till karies på en av mina visdomständer som håller på att kika upp. Hjälp!!! Så efter besöket, som såg bra ut i övrigt, blev jag skrämd och handlade på mig lite bra saker till tänderna...

Innan jag åkte hem passade jag på att handla på Hemköp. Vet inte om jag varit och handlat så tidigt som kl. 07:45 förut? Haha, lite mysigt var det.

Unnade mig en ny blomma till köksbordet också. En Cyklamen, eftersom jag var så glad för att det inte var några fel på tänderna och som ett tack till mig själv som har tandvårdsavtal...

Väl hemma gjorde jag go-frukost, mmm. Nu ligger jag och tittar på tv. Börjar bli förkyld, har ont i kroppen och snorar. Inte igen??! Nåväl, jag får ligga här ett tag och piggna på mig och samla energi.

Idag ska jag nämligen dammsuga, städa badrummet och tvätta två omgångar med tvätt. Får ta det i ett lugnt tempo så ska det nog gå bra :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0