man får ju en del gjort...

Vilket tråkigt väder det blev... Men man får se det positivt: det är mysigt och man får ju en hel del gjort. När Elias hade åkt hem till mamman gick jag ut och städade bilen. Slängde en massa skräp, dammade och dammsög den. Nu skulle det bara behövas en utvändig tvätt. Eller en helt ny bil....

När jag kom in igen kändes det lika bra att köra ett varv med dammsugaren inne. Och när det var gjort var det väl detsamma om jag torkade golven med. Skurvattnet avslöjade efteråt att det var välbehövligt, hehe.

Idag efter att vi varit och handlat träffade vi min mormor och gick på loppis. Jag fyndade en grön växt, en kruka och en vit plastmatta. Allt för 110 kronor. Elias fick även en kassaapparat som han lekte mycket med när vi kom hem. Är jätteglad för mattan, var faktiskt på jakt efter en vit/svart/grå matta till hallen. Och denna var riktigt fräsch och fin!

Nu ska jag laga mat till mig och sambon. Kyckling, klyftpotatis, sparris och vitlökscremefraiche blir det idag. Sen får vi se vad vi hittar på :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0