halsduken är färdig...

Imorse efter att vi skjutsat Mattias till stan och pussats hejdå, så åkte jag och lilleman till min mormor. Frukost!

Elias åt en stor portion mannagrynsgröt och ett ägg. Gott, gott. Stora killen som numera väääägrar dricka ur sina pipmuggar. Han ska dricka ur riktiga glas som vi gör ju... Helst doppa mat där i också. För så gör ju pappa när han fikar och dricker kaffe!!!

Sen lekte vi och busade på Vallvägen ett bra tag. Mormor visade även hur jag fäste ihop halsduken som jag har stickat. Så nu är den klar! Det blev som en ihopsydd krage med knappar som en fin detalj. Supernöjda är vi, båda jag och Elias.

Så nu är Elias redo för kallare tider! Det enda vi behöver köpa nu är en "weather- and windcream", den skyddar alla kroppsytor som inte täcks av ytterkläder. Kan vara bra att smörja i ansiktet så att han inte blir så torr, knottrig och rödprickig. Det blir nästa inköp!

Nu är vi hemma igen. Mellis framför barnprogrammen! Mysigt... Snart ska vi åka till min mamma där Elias ska vara medan jag jobbar.

Imorgon är jag ledig, men sen blir det ett gäng jobb-dagar. Det passar perfekt eftersom Elias ska till sin mamma imorgon. Då slipper jag få så ensamt och långsamt på dagarna :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0