en trevlig spelkväll här...

Nu är lilla familjen samlad igen! Efter att jag och Mattias varit i stan och storhandlat kom lilla góhjärtat hit. Lagom tills det var tacosmys :-)

Kvällen började hos Carro och Hannes. Vi försökte kolla på film, men lilleman var på bushumör så det gick inget vidare, haha. Filmkvällen sköts upp. Och godisskålen gömdes för Elias! Han verkade kunna proppa i sig allting, lilla godisråttan!

Istället promenerade vi hem till oss, alla fem. Det var läggdags för lillen, och han somnade nästan direkt. Trots allt Fredags-gotta...

Vi vuxna tog plats vid köksbordet och spelade spel. Alltid lika kul, och alltid lika mycket skratt.

Nu på natten har jag fått överskottsenergi, passande... NOT. Har diskat undan, plockat och möblerat om i köket. Vet inte om jag är direkt nöjd. Bordet har fått snurra på sig och står med en långsida mot kökssoffan, två stolar har fått flytta undan. Vi får se imorgon vid frukost om vi är nöjda. Och om Elias är nöjd. Han märker direkt om det är något nytt eller annorlunda här hemma!

Nu ska jag försöka bli trött jag med. Pojkarna sover för fullt. Tror jag ska lägga mig här på soffan och läsa tills ögonen blir tunga. Förhoppningsvis hinner jag flytta mig till sängen!

Imorgon väntar en ledig mysdag tillsammans. Hoppas på finväder så vi kan gå långpromenad :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0