en mycket bra eftermiddag...

Vilken bra eftermiddag och kväll. Arbetsdagen gick fort och bra, jobbade med Mia och pratade om allt mellan himmel och jord. Då går tiden fort...

Innan jobbet ringde även en person som jag hoppats/väntat skulle ringa. Och det lät väldigt positivt. Håller alla tummar och tår. Fast det var med en klump i magen jag åkte till jobbet... Ett litet samtal med chefen som jag gruvat mig för. Ett tråkigt och jobbigt beslut... Men det gick bra och hon förstod mig. Nu är det bara att vänta och se. Kanske går det att pussla ihop på något sätt?

Nåväl. Nu i efterhand känns allt bra! Men jag kan inte ropa hej ännu...

Efter jobbet åkte jag till norrvägen där en glad Elias satt i badet. Trodde han skulle vara nybadad och trött i pyjamasen när jag kom, redo att åka hem. Men icke, han hade sovit i 3 timmar på soffan idag. Tröttis! Antar att nattens dåliga sömn satt sina spår... Lillgubben. Så han ville bada ett tag till, han och mamma hade väldigt roligt där inne! Men sen hoppade vi i pyjamasen och åkte hem. Det blev nattning på en gång för lilleman, så nu håller vi tummarna för att han får sova bra inatt.

Nu på kvällen har jag som vanligt massor av energi. Iallafall i huvudet. Ögonen är väl rätt trötta... Har hållt på att flytta runt massa saker här hemma och provat nytt. Sånt som bara jag ser, hehe.

Fast snart är det dags att hoppa i säng, efter denna bra'a dag. Men det bästa är ändå att hela familjen är samlad igen. Ska bli så mysigt att få somna tätt intill Mattias igen. En hel vecka framåt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0