en himla mysig fredag...

Imorse hade vi en riktig mysmorgon. Efter frukosten gjorde vi något vi inte gjort på väldigt länge. Vi tryckte ner oss i badkaret alla tre och tog ett härligt skumbad. Vi vuxna tyckte väl att det var trångt, men Elias njöt verkligen av att få leka med oss båda i vattnet. Härligt!

Sedan klädde vi på oss och gick ut i blåsvädret, brrrrrr... Men vagnen blev riktigt mysig med fällen så Elias gick det ingen nöd på.

Vi stannade till vid lekparken en sväng. Körde bil och gungade på snurrgungan! Kul kul kul tyckte Elias. Vi måste dock köpa riktiga och varma vintervantar till honom. Han vägrar ha dom vi har nu, han vill ha stora säger han, och då är det bara våra som duger. Och hur ser det ut? Haha.

När vi kom in i värmen igen åt vi korvstroganoff och ris till lunch. Elias skrapade rent tallriken, storkillen! Efter maten ville han sova, och Mattias var inte sen på att göra honom sällskap ;-)

Medan killarna sov passade jag på att diska, hänga en tvätt och städa badrummet. Får himla mycket gjort när dom sussar sött.

Dom sover fortfarande så nu pustar jag ut i soffan... Kusin Frida kom precis så när dom vaknar blir det bus och mys!

Ikväll blir det kalas hos min kära moster och kusin. Ska bli trevligt, sen är det ju Fredagsmyyyys :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0