en hel dag i älgskogen...

Idag har jag varit med hjärtat på älgjakt hela dagen. Burr vilket väder... Blåsigt och regnigt till och från. Ingen älg fick han skjuta heller. Men det var rätt mysigt och spännande ändå. Dom andra grabbarna/gubbarna sköt 3 stycken.

Jag lyckades även somna mitt på det blåsigaste kalhygget. En hel timme slumrade jag till, inlindad i en presenning med filtar, hehe.

Det var overkligt skönt att komma hem. In i värmen, tända ljus, tvätta och duscha av sig all eld-och-skogslukt. Kändes lyxigt efter en hel dag i skogen! Sen åkte myskläderna på, mmm.

Mattias överträffade även sig själv genom att vika ren tvätt medan jag diskade. Helt otroligt! Det har nog inte hänt på 1,5 år... Haha!

Nu är vi uppe på Norrvägen och tittar på hockey. Mamma och pappa är som vanligt på plats i Gävle. Vi köpte med oss en pizza som vi delade framför första perioden. Gött serru!

Jag är himla trött, så direkt efter matchen ska jag hem och sova. Jag har nämligen en rolig tandläkartid kl. 07:15 imorgon. TREVLIGT?!! Slår vad om att dom hittar något hål, jag som aldrig har haft det förr, bara för att förstöra dagen ytterligare ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0