en grå och vanlig dag...

Torsdag! Redan? Imorse vaknade jag innan lilleman och lyckades smyga upp utan att han vaknade. Han sov enda till 07:20, så när han vaknade var det bara att hoppa i kläderna och åka till dagiset så han hann med frukosten där!

När vi kom dit kom fyra barn och mötte honom i hallen. "Liiiiias" skrek dom och kramade honom. Såg så himla gulligt ut. Inga problem att säga hejdå heller, så det var med lätta glada steg jag lämnade dagiset :-)

När jag kom hem igen åt jag frukost, sen promenerade jag till Carro. Blev bjuden på té och sen åkte vi till Dakapo. Fyndade bland annat två ljuslyktor! Visar bild sen.

Innan det var dags att hämta Elias hann jag även dammsuga och förbereda middagen.

Precis när vi skulle åka hem från dagiset så bajsade lilleman ner sig, så det var bara att klä av sig igen och byta blöja! När vi äntligen kom hem åt vi mellis med Carro. Fruktdryck, äpple, macka och kaffe/té till oss vuxna - mmm!

Nu har vi nyss ätit middag, jag och lilleman. Jag gjorde en köttfärsgratäng med potatisskivor och keso. Blev faktiskt helt OK! Disken är undandiskad och nu myser vi framför teven.

Vi ska nog ta en promenad också innan vi gör kväll. Mysig dag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0