en bra dag i sundsvall...

Dagen i Sundsvall var mycket rolig och trevlig! Jag fyndade en hel del, bland annat en hylla till köket. Endast 199 kronor! Även en lampa, kuddar, tvättställs-pall till lilleman, blomma m.m. Sen blev det ju det obligatoriska; diskborstar och ljus. Närmare bestämt 300 stycken.

På Birsta blev det lite smått och gott. bla. strumpbyxor till mig och riktiga vintervantar till lillen. Elias julklappar blev även färdighandlade, skön känsla! Det blir inte så många från mig och Mattias. Däremot lite dyrare som vi vet han kommer uppskatta.

Dagens roligaste händelse inträffade inne på Åhléns leksaksavdelning... Hannes satte igång en leksaksboll som durrade, snurrade, rullade och LÄT jättehögt. Sen fick vi inte av den. Knappen fastnade! Så där fick jag gå runt med bollen i hela affären och leta personal. Alla tittade... Musiken från bollen ekade och mina händer skakade av allt durrande från bollen. När vi äntligen hittade en så ryckte hon på axlarna och sa att den kanske stänger av sig själv om ett tag. Jaha? Men det gjorde den inte. Vi kunde inte lägga ifrån oss den heller, för då snurrade och hoppade den iväg. Tillslut tröck vi ner bollen i en låda med gosedjur och gick därifrån. Där låg djuren och durrade ikapp till musiken. Hoppas personalen kunde lokalisera ljudet vid stängning, hehe.

Innan vi åkte hem hälsade vi på hos vår vän Evelina. Kul kul. Såå längesedan jag träffade henne! Jobbigt när ens vänner flyttar...

Nu har jag och kusin Tom myskväll med film och godis. Han ska sova hos oss inatt. Mattias och Micke är ute på grabbkväll, och Elias sussar sött. Längtar tills jag får lägga mig och sova... Men grabbarna i stan ska väl ha hämtning tänker ja ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0