dagisfotografering idag...

Imorse vaknade Elias tidigt, när Mattias skulle iväg på älgjakten. Som tur var ville ha gosa lite i sängen, så några minuter extra under täcket blev det!

Efter frukost åkte vi till dagis där det var dagisfotografering idag. Lilleman var snygg i skjorta, jeans och liten tuppkam! Tror han skötte sig bra. Inga protester och inget grin, fort gick det dessutom. Stora killen!

Efter fotograferingen åkte vi till Carro. Hon fick en stor kram när vi kom, sen busade han lite där innan vi åkte till stan.

Vi fikade på mitt jobb. Elias åt en stooor macka, massa tomatskivor och en halv chokladboll. Gofika!

Vi kikade även in på en loppis och A&H/Kjelles. Visar fynden snart! Sedan var det dags att åka hem med lilleman till mamman.

Jag och Carro åkte till RK. Jag skulle lämna in alla loppisgrejer som blev över, skönt att ha det gjort... Sen for vi hem till henne en stund.

Nu är jag hemma och funderar på vad fasen jag ska äta till middag!? Såå tråkigt att vara själv, och ännu tråkigare att laga mat till sig själv. Vi får se vad det blir...

Resten av dagen blir lugn. Ska tvätta håret nu, har världens fetaste hår tror jag, hua. Sen lägger jag mig nog i soffan och läser lite :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0