dagen har gått fooort...

Jag har inte hunnit med allt som jag tänkte idag... Bytte iallafall sängkläder, dammade och tvättade. Dammsugningen tar jag imorgon!

Istället följde jag med Frida till RK. Fyndade bland annat en kudde (ska tvätta överdraget, men den ska få ligga på sängen sen), massa glas och lite annat.

Sedan var klockan så pass mycket att det var dags att hämta Elias på dagis. Frida följde med hon också. Lilleman satt och läste bok med fröken när vi kom, men han vart glad och ville följa med oss hem.

Vi åkte till Frida och fikade efter dagis, mmm! När det var dags att åka hem och göra middag ville inte Elias följa med, men efter mycket om och men kom vi ut till bilen.

Han åt som ett monster! Makaroner och skinksås med ärtor. Jag fyllde tallriken, och han lämnade bara pyttelite. Han hade ätit bra på dagis också. Stora killar behöver mycket energi dom :-)

Nu har jag diskat undan. Elias springer runt och busar. Öppnar alla skåp, pillar och donar. Det bara lyser BUS i ögonen på honom!

Snart ska vi ta en promenad med Carolin. Det gör nog susen mot mitt trötta huvud... Sedan ska vi kolla på hockey med Frida. Myspys :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0