13 jackor, ändå ingen?

Nu har jag rensat ur bland jackor och skor i hallen. Varför är man så fäst vid grejer och har så svårt att göra sig av med sånt? Det hänger fortfarande på tok för mycket jackor där, men jag kaaanske kommer använda den gröna nån gång. En vacker dag. Kanske...

Jag konstaterade att jag äger 13 jackor. Men ändå tycker jag aldrig att jag har någon fin att ta på mig när jag ska ut. Får inte ihop det?!

Nåväl, en del ratade jag. Men mina jackor tar fortfarande upp en tredjedel av krokarna, grabbarna är det mer ordning på! Lite annat skrot som hängde där försvann och korgarna rensade jag också ur. Så nu är det liiiiiite mer ordning där iallafall. Behövligt!

Garderoben där handdukarna, dukarna och påslakanen ligger fick sig också en omgång. Där i var det även kuddar, filtar, gardiner och annat som egentligen inte fick plats. Det var så överfullt så att utdragslådorna hade ramlat och låg på varandra. En enda röra! Ångest varje gång man öppnade...

Sen kom jag ju på att vi har en kökssoffa som står helt tom i köket. Perfekt förvaring under locket. Så där vek jag in alla filtar, gardiner, kuddar, kuddfodral osv. Nu är allt i ordning igen. Ingen ångest när man ska hämta en handduk! Ingen rädsla för att garderoben ska rasa ihop! Haha.

Nu kan jag lägga mig med gott samvete! Imorgon när jag vaknar kommer en mycket efterlängtad Elias hit :-)



Kommentarer
mamma

Tror nog du har nån eller tom några jackor hemma på norrv oxå.... ;)

2012-10-22 @ 22:56:10
Sara

I know... Men dom är ju du så duktig på att använda! ;-)

2012-10-22 @ 23:20:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0