svårt att hitta gnistan nu...

Blä. En morgon som inte alls blev som jag hade tänkt mig... Jag hade tänkt kliva upp tidigt, ta en promenad, göra någon nytta osv. Men hur blev det?!

Sov på tok för länge. Har gått i Mattias tröja hela förmiddagen. Osminkad. Okammad. Utan BH. Inte gjort ett smack. Jo, jag har ätit en macka utan smör och bäddat sängen. Men that's it.

Har nå jävulskt svårt att hitta "gnistan" nu. Det enda jag tänker på är att jag vill flytta till hus. Och då är det svårt att få tummen ur och göra något i lägenheten. Visst har jag väl alltid velat flytta till hus... Men det är annat nu. Vi är ju faktiskt riktigt nära ett husköp! Det hänger lite på om det är några andra som tänker lägga bud. Och om besiktningsmannen hittar några fel. En evig väntan känns det som...

Tur att jag ska iväg och jobba ett em-pass sen så att det händer nått vettigt idag iallafall. Ikväll ska jag kika på hockey på Norrvägen också, mysigt. Mattias och brorsan ska åka ner till Gävle och kika live. Int' just nå' avundsjuk... Men jobbar man så jobbar man!

Nu ska jag göra mig redo för dagen, sedan ska jag åka till mamma en sväng innan jobbet kallar. Håller tummarna att Mattias hör något från Mäklaren idag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0