skön ensam förmiddag...

Vilken mysig förmiddag jag har haft. Började med en varm dusch och hårtvätt, sedan dess har jag bara donat... Självklart med Vinterstudion och skidåkningen på tv. Som jag har längtat efter titta på skidåkning!

Fick ett gulligt sms av mamma också. Elias åt mysfrukost där framför teven. Góplupp! Strax därefter ringde dom också, mamma i ena hörluren till mobilen och Elias i den andra. Han berättade (eller jag frågade ut honom och kom fram till...) att han tittade på skidor, åt tomater, vill bygga snögubbe och hade spottat på golvet men sagt förlåt sen. Haha goding...

Här hemma är det advent nu! I vardagsrummet blir det en svart jul med svarta stjärnor, kottar och annat från naturen. Har inte ens bytt gardiner och matta... I köket är det röd och vit rutigt med röda detaljer. Egensydda gardiner, duk och kudde samt en röd/vit fin matta. I hallen har jag endast en röd ljusstake och röd/vit matta. Väldigt lite julsaker överallt! Men jag vill inte ha nå mycket... Däremot har jag gått bananas i sovrummet med en stor röd "ryamatta", röda gardiner, röda lyktor och faktiskt EN tomte. Mysigt ;-)

Nu ska jag ta en promenad till Norrvägen. Dricka kaffe och pussa på Elias.

Ikväll blir det Lördagsmys! Ska även tvätta nån maskin tvätt och fixa med en utebelysning på baksidan. Bra dag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0