sådär mysigt trött idag...

Idag blev det middag uppe på Norrvägen. Jag tog en promenad dit eftersom Mattias hade bilen och skulle komma senare. Elias blev glad men förvånad när jag kom dit. Fast allra mest var han stolt över att han sovit hela natten mellan "Annnn" och "Toto", varit med och köpt en utegran, byggt en fin legovärld, ätit som en storkille och klarat sig ypperligt utan pappa och Sara. Gopluppen!

Däremot hade han inte sovit nånting. Men han var inte trött och gnällig heller. Det var först runt 17:30-tiden som han började visa trötthetstecken, så då åkte vi hemåt.

Klockan 18:30 tvärslocknade lilleman, hoppas han sover hela natten och rätt länge imorgon så att han vaknar piggelin!

Vi vuxna har soffmys. Men jag har även hunnit tvätta, diska, varit ut med sopor, betalat räkningar och satt upp en belysning i granen ute på baksidan. Allt fast jag egentligen inte har någon ork... Har varit småtrött hela dagen. Och det är jag än. Men det är bara mysigt. Ligga i soffan, titta sig omkring bland allt juligt och bara vara. Vi ska snart slå igång en rolig film, jag och hjärtat. Perfekt Lördag, rakt igenom!

Imorgon väntar ännu en mysig dag. Jag har lovat Elias att baka pepparkakor! Vi ska även ta en långpromenad till en julmarknad här i Forsa. Såå mysigt! När det börjar bli middagsdags ska vi bjuda in oss själva på middag i Bobygda, hehe. Vi kan skylla på att Elias vill träffa sin farmor och farfar ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0