så var onsdagen slut...

Idag har jag haft en bra dag. Förmiddagen ägnade jag åt att göra lite nytta, eftermiddagen gick åt till att inte göra någon nytta alls nästan.

Jag åkte till stan med lillebror. Han skulle på möte så medan gjorde jag en loppisrunda. Det enda jag köpte var en utebelysning till granen för 30 kronor. Sedan hälsade jag på kollegorna på jobbet. Tog även en fika med mamma och Monica där. Mmm! Lillebror mötte upp oss på Dackås och sedan åkte vi hemåt.

När jag kom hem började jag med maten som blev ugnsfalukorv, potäter och morötter. Enkelt men gott.

Fixade med utebelysningen i granen på framsidan medan maten tillagade sig själv. Det blev så mysigt så! Julkänslorna börjar verkligen tränga sig på nu...

Efter att vi ätit åkte hela familjen till skolans gympahall och spelade innebandy med några andra killar. Jag och Elias spelade på vårt vis, medan dom stora pojkarna spelade på blodigt allvar! Elias trivdes och sprang fram och tillbaka med klubban i handen. Han "låtsas-flåsade" också, haha. Han hörde väl hur dom andra lät när dom sprang ;-)

Nu på kvällen har jag gjort lite nytta igen. Diskat undan medan grabbarna tog ett skumbad, slängt in en tvätt och tagit reda på ren tvätt. Lite sent att tvätta nu... Men har man legat på latsidan när det gäller att tvätta underkläder så får man skylla sig själv! Sop-rent på rena kallingar i herrn's garderob. Vill inte gärna att han åker och jobbar utan kalsonger imorgon, hehe. Får hänga ett par på handdukstorken inatt...

Sitter nyduschad i soffan nu framför fotbollen och väntar på tvättmaskinen. Sen blir det bums i säng! Jag är så sinnessjukt trött. Imorgon ska jag unna mig sovmorgon. Jag jobbar eftermiddag, så det är tillåtet då ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0