nu jävla rycker vi upp oss...

Nya tag! Det är som sagt mycket som krånglar nu... Bilar, husköp och allt vad det är. Men vi ska inte gå ner oss för det.

Vi kanske har tur idag! Min ena chef på Dackås är även bilförsäljare och har egen firma. Han fixade fram ett förslag på några minuter, i den prisklass vi tänkt oss. Vi vill ju köpa bilen kontant och ändå ha pengar kvar till ev. husköp/renovering. Ingen dyr bil + lån med andra ord... Så klockan 17:00 idag ska vi provköra en Peugeot 306 1.6 xr -00:a. Vill vi ha den så får vi den dessutom till kompispris med några tusenlappar billigare. Jag hoppas att det blir bra det här... För redan till helgen är vi i behov av två bilar eftersom jag jobbar både Lör & Sön. Håller tummarna!

Imorse skjutsade jag både Elias och Mattias på dagis/jobb. Bara det är ju jobbigt... Att jag måste skjutsa/hämta dom vissa dagar för att det ska gå ihop. Egentligen ett värdsligt problem, men ändå.

När jag kom hem slumrade jag på soffan framför nyhetsmorgon. Skönt. Men nu är det dags att kicka igång dagen på allvar!

Tänkte börja med att färga håret. Ser jag lite piggare och fräschare ut så kanske det smittar av sig på humöret ;-)

Sedan har jag ju en "rolig" lista att börja bocka av... Rensa avlopp, göra rent fläkten m.m. Jag hade tur att Mattias faktiskt tog listan på allvar och gjorde rent både ugnen och micron igåreftermiddag. Överraskad :-)

Men nu är det dags att sätta igång och försöka vända allt det "deppiga" till något bra! Hårfärg: midnight violet - spännande ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0