många tummar ur arslet...

Imorse tog jag och Elias en liten sovmorgon till 06:00, i vanliga fall när det är dagis brukar vi ställa klockan på 05:30 och kliva upp då. Men nu lät Mattias oss sussa vidare medan han var uppe och gjorde sig iordning. Skönt!

När grabbarna hade åkt så klädde jag på mig och åkte till mormor. Där åt jag frukost och hade det mysigt.

Vid klockan 9:30 åkte jag hem igen och satte igång med pappersarbete. Det borde jag gjort för längesedan. Alla papper (viktiga som oviktiga) har legat i högar lite här och där. Men nu är allt noga organiserat i pärmar, och pärmarna i sin tur har fått ett eget skåp. Ordning och reda!

Vid 11-tiden åkte jag till banken och pratade lite. Bokade in oss på ett möte på Fredag. När det gäller vissa saker så måste jag erkänna att man är helt lost... Så det ska bli skönt med lite rådgivning, sen får vi se vart det leder...

På vägen hem svängde jag in på RK. Fyndade en vit/grå kista och en stor korg för 100 kronor tillsammans. Fina fynd.

Egentligen skulle det kostat 120, men hon i kassan ville envist pruta. Dom vet väl att jag ränner där var och varannan dag, så dom tyckte väl att jag skulle få någon slags medlemsrabatt, haha!

Nu ska jag fortsätta att dona lite. Kanske hälsa på Frida och Mattias? Vi får se. Känns iallafall som att jag fått en del bra saker gjort idag. Och den känslan är skön :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0