lyxig söndagssovmorgon...

Det märktes att Elias inte hade sovit någon middag igår! Han sov oavbrutet inatt mellan 18:30 och 08:30 - snacka om tröttis! Lyxigt för oss vuxna med söndagssovmorgon...

Vi klev upp, år frukost och sen ville Elias bajsa på pottan. Han försökte verkligen, och satt länge och tryckte på. Men inget bajs i pottan. Synd eftersom han verkligen ville!

Sedan mötte vi upp Carro + Hannes och tog en skön promenad till Tövsätter där det var en mysig julmarknad.

Elias fick en tomte (han pratar bara om tomtar och snögubbar nu). Vi köpte även gott bröd, marmelad, rökt sik, knäck, hyacint och ett betonghjärta med mossa. Av det sistnämnda blev det ett fint litet arrangemang med hyacinten!

När vi kom hem, rosiga på kinderna, var det dags för Elias att ta en tupplur. Pappan gjorde likadant. Då passade jag på att åka och storhandla. Skönt att ha det gjort inför veckan!

Nu när killarna vaknar ska vi baka pepparkakor och lyssna på julmusik. Myspys... Sen ska vi åka till Bobygda och käka middag!

En himla bra och mysig dag har vi här hemma :-)



Kommentarer
Johanna

Tomte pratet är vi nog skyldiga till. Varje gång han gör nått han inte får påminner vi honom om att tomten kollar in genom fönstret och kollar om barnen är snälla.

2012-11-25 @ 14:47:52
URL: http://johanna--ostlund.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0