lördag kväll, trött och slut...

Pust och stön, vilken arbetsdag! Enligt kassaapparaten har jag gjort 32 matbeställningar på 3 timmar. Plus allt annat däremellan; disk, kassan, serva alla osv. Så idag var vi svettiga när vi städade, och vi blev kvar i en timme!

Efter jobbet åkte jag hem och duschade. Sedan styrde jag mot Bobygda. Elias och Mattias var redan här. God middag, lek och bus innan lilleman slocknade för natten.

Nu är jag "ensam" här. Elias sover, svärmor snarkar i soffan, svärfar sover och Mattias är på folkan och spelar pokertunering... Men jag har det mysigt ändå. Jag har plockat undan här, diskat, tänt ljus och lagt mig i soffan framför "Så mycket bättre" - ååh, älskar allas versioner av låtar!

Angående huset vi tittade på imorse så är vi helt klart intresserade. Visst fanns det en hel del att göra. Ni vet... Man är ju aldrig nöjd med golv, tapeter och färger. Vi hade pappa med oss (som är snickare) och han såg ingenting "akut" som behövde göras. Dessutom var det jordvärme där, och det är ett plus! Och läget - mmm... Forsa, inget villaområde, sjöutsikt. GREAT! Vi ska prata med han som bor där nu, och fixa en till visning. Vi ska låta det sjunka lite... Sen får vi se vad som händer. Men nu är vi igång iallafall ;-)

Nu ska jag återgå till tv-myset. Sen ska jag krypa ner bredvid Elias och invänta Mattias. Vi sover här inatt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0