kanske ska leta vidare...?

Idag har jag haft en mysig dag inne i stan med Carro. Julklappsshopping och fika! Jag har kommit så sjukt långt med listan på alla klappar som ska handlas, det är inte ens December och jag har bara ett fåtal kvar att köpa. Himla skön känsla! Ingen julstress!

Klockan 14:00 mötte vi upp en besiktningsman vid huset vi varit intresserad av. Himla tur att vi fixade en sådan... För oj oj oj vad mycket det var att göra på huset. Dränera om, mura och fixa till sprickor i grunden, gräva trekammarbrunn, isolera vinden och lite mer. Summor på upp emot 250.000 kommer behövas läggas ut. Så vi tänker inte köpa huset för priset dom begärt. Tror ingen annan vill göra det heller... Vi kan ju försöka lägga ett "skambud" och se vart det leder. Men om det inte godtas så går husjakten vidare. Inomhus var det inget fel, varken fukt eller annat. Så vi får se helt enkelt.

Efter besiktningen åkte Mattias för att hämta hem lillpluppen från dagis. Jag åkte hem och lagade middag; spagetti och köttfärssås.

Sedan slängde jag in en tvätt och diskade undan medan pojkarna lekte med bilar.

Runt 18-tiden kom kusin Fridis på besök. Elias sken upp, för han gillar "Diddi" som han kallar henne. Dom busade som bara den, sprang runt och jagade varandra. "Speeng" (spring) sa Elias och blev tokig när Frida ville vila, han körde rejält med henne! Sen blev han alldeles svettig och trött. Skönt att klä av sig kläderna, borsta tänderna och hoppa i säng!

Själv ska jag ta en skön dusch och tvätta håret. Imorgon väntar ännu en dag i stan med mormor och Fridis. De sista julklapparna ska förhoppningsvis inhandlas. Också blir det lite fika och myspys!

Torsdag och Fredag måste jag däremot köra järnet här hemma. Massa "tråk-städning" som ska bockas av på en mindre trevlig lista... Men sånt måste också göras.

Men nu: dusch och kvällsmys :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0