idag har jag måndag...

GOD MORGON! Idag har jag måndag, trots att det redan är tisdag... Men Mattias var ju ledig igår, så det är först idag vår nya vecka börjar känns det som. Hoppas det rättar till sig i mitt huvud så att jag kommer till jobbet på rätt dag i slutet av veckan, haha.

Imorse slog vi upp ögonen ca 05:40, faktiskt pigga och glada alla tre. Mysigt att hinna umgås lite innan grabbarna åker iväg. Nyponsoppa och barnprogram mellan oss i soffan är Elias favvo-rutin. Tråkigt att behöva byta blöja och klä på sig... Men när vi nämner dagis så lyser han upp och ska genast välja ut vilka skor han ska ha på sig. Góplupp!

När killarna hade åkt kröp jag ner under täcket igen och läste lite. Och här ligger jag än. Men det är nog dags att gå upp och koka kaffe snart, annars är det risk att jag somnar om... Klockan är ju runt 7-tiden så nog skulle jag kunna snooza lite mer. Men det ska jag inte!

Jag och Carro ska nämligen träffas runt 9-tiden för en låååång promenad till Norrviksta! Jag ska se om min dröm finns där, hahaha.

Vad som händer resten av dagen vet jag inte. Borde dammsuga och städa kök/badrum. Vi får se helt enkelt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0