huvudvärken är borta...

Igår dunkade jag huvudet i en betongvägg. Skulle lyfta upp Elias i soffan och slängde huvudet bakåt. Pang! Har vi alltid haft en vägg bakom soffan??!

Hur som helst fick jag jätteont i huvudet, ner mot nacken och kände mig yr hela kvällen. Huvudvärken har suttit i även idag...

Efter middagen kokade Mattias kaffe. Jag tog även två tabletter. Sen efter att jag diskat undan och Elias hade badat fick jag massage av Mattias. Kände hur det började släppa lite... Sen tog jag en 4km härlig promenad med Carro, så nu är huvudvärken som bortblåst. Lovely.

Nu är det soffmys som gäller! Lyckades komma in på min spotify efter 2 års försök. Använder mammas eftersom hon har premium. Skitbra då jag kan lyssna gratis, hehe! Men det har även inneburit att alla mina listor med all min musik varit borta. Idag kom jag på lösenordet och kunde se alla mina favoritlåtar som jag glömt bort. Så nu har jag alla dom på mammas konto. Underbart... Vilka minnen. Det är galet vad musik kan framkalla för känslor från olika tider i ens liv!

Lyssnar och njuter :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0