hockey m. orginalfamiljen...

Idag strax innan grabbarna kom hem från jobb och dagis så knackade det på dörren. Där stod min kusin Frida med en bil parkerad utanför. Grattis till körkorten lilla, lilla Fridis!

Efter middagen hade jag och Elias målarstund. Jag skulle måla och han skulle titta på bestämde han. Han var jättekoncentrerad så vi låg på golvet bra länge. Han tyckte hela tiden att vi skulle måla "pappaaaa" eller en "bubbe" (snögubbe) på pappret. Mysigt att han var så lugn, men man gör väl av med all energi på dagis tänker jag ;-)

Mattias tog hand om disken och jag gjorde Elias klar för natten. Ombytta roller. Sen åkte jag till Norrvägen, själv. Tyckte att det var min tur att få roa mig ikväll, hehe. Ombytta roller även där?! ;-)

Där blev det hockeymys med "orginalfamiljen", som innebär mamma, pappa, lillebror och jag. Mysigt serru! Dessutom vann Brynäs så det var glada miner.

Nu är jag hemma och har landat i soffan. Men jag ska snart ta en dusch och hoppa i säng. Imorgon blir det en tidig morgon igen = inget snoozande när grabbarna åkt iväg.

Jag har lite att uträtta imorgon, och inleder dagen med frukostdejt @ vallvägen. Sen hoppas jag på flyt resten av dagen :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0