en sara-och-carro-dag...

Imorse började dagen 05:30 här på Frejavägen. Tycker det är mysigt med mörka mornar!

Idag var jag tvungen att skjutsa Elias på dagis. Bara krångel med att ha en bil... Mattias kan inte ha barnstolen i sin jobbarbil, så veckan när Elias är här måste ha lämna den på jobbet och åka in med våran volvo varje dag. Vilket innebär att jag är billös... Som tur är har jag fått låna svärfars bil denna vecka. Men vi måste lösa den här bättre, snarast. Ny bil kanske? Eller iallafall begagnad-ny.

Elias tyckte det var konstigt att det var jag som skjutsade på dagis. Det brukar ju vara han och pappa som åker. Det gick jättebra att lämna. Han blev inte ett dugg ledsen utan tyckte att jag skulle åka hem direkt, haha. Äntligen lite dagis-rutiner!

Efter att jag lämnat honom åkte jag till Carro. Klockan var ju bara runt 7-tiden så vi la oss i soffan. Och som vi somnade!!! Vaknade klockan 10 och var helt yr. Vi pratade bara tok, och var allmänt borta. Haha. Blev bjuden på frukost och sedan gjorde vi en secondhand-runda. RK och Dakapo.

Sedan bröt vi helt mot alla "vardagsregler", vi köpte godis och åkte hem hit för att titta på Mysteriet på Greveholm. Så vi har legat i varsin soffan och haft myspys bara! Skönt...

Nu har jag varit ensam ett tag. Har förberett middag, duschat blommor och vikt tvätt.

Snart ska jag åka och hämta hem grabbarna. Måste även hämta Mattias så han kan lämna jobbarbilen i stan. När vi kommer hem blir det fisk-middag, lek och bus. En skön hemmakväll...

Elias ska även få ett litet paket. Han pratar ju bara om tomtar nu förtiden. Så jag har köpt en tomtedocka, en tomteluva och en tomtedräkt. Egentligen är det väl mer som en tomtepyjamas. Men han ska ju gå luciatåg på dagis så då kanske han kan ha den? Ett "tärnljus" ska han också få. Hoppas han blir glad, gopluppen. Då kan vi leka tomte ikväll :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0