en helt okej lördagskväll...

När Mattias kom hem tidigare ikväll åt vi mat. Det blev pasta och en hitte-på-sås till, men lite allt möjligt smått och gott i - mmm.

Mysigt att äta middag med tända ljus! Vi tände även marschaller, lördagen till ära.

Efter maten slöade vi i soffan. Tittade på en serie, fikade lussebulle och sedan tittade vi på Så mycket bättre. En riktigt skön sofflördag. Utan godis... Men det går det också!

Niklas kom hit sen, hade hade med sig tv-spel så vi har suttit och spelat Buzz, alla tre. Himla roligt, speciellt när jag vann! (Mattias kom sist alla gånger, hehehe)

Nyss gick grabbarna över till att spela NHL13, något som jag avskyr. Konstigt, jag älskar hockey, men hatar det på tv-spel. Kan kanske ha att göra med att jag är sämst på det? Jag vet inte?

Jag tog istället ett lovely skumbad. Släckte lamporna, tände ljus, lyssnade på spotify och bara njööööt. Så nu ligger jag helt varm och mjuk i kroppen på kökssoffan och bara mår.

Snart blir det hopp i säng, så vi är utvilade tills imorgon när lilla älskade trots-Elias kommer. Mitt i allt elände är det svårt att inte skratta när han får sina små (stooora) utbrott för ingenting... Vi iakttog honom i smyg tidigare i veckan, när han satt och lekte med två bilar. Han krockade dom lite lätt mot varandra, sen hårdare, och hårdare. Tillslut satt han och slog bilarna emot varandra. Sen slängde han iväg dom och la sig på golvet och grinade. När han såg att vi tittade på honom så började han dock skratta åt sig själv. Haha, gohjärta :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0