en febrig liten kille här...

Imorse när vi bytte blöja på Elias tyckte vi att han var lite varm och ovanligt "morgonsur". Han som alltid är så lycklig när han vaknar... Och mycket riktigt, tempen visade feber. Lillpuppen!

Så han fick vara hemma från dagis idag. Han somnade om så fort Mattias åkt till jobbet och sov enda till 09:15.

När han vaknade myste vi med täcke i soffan framför en film; Petsson & Findus.

Vi låg ett bra tag och bara myste. Han fick även i sig välling, nyponsoppa, banan och pyttelite yoghurt. Macka var ingen hit idag...

Sen ringde jag hit min bror. Snön var nästan på väg in genom dörren när man öppnade den, och bilen var totalt översnöad, så jag kände att jag ville ut och skotta/sopa av bilen. Mattias var snäll och kom på en gång och passade Elias. Mysgrabbarna kollade på film medan jag var ute.

Pust och stön vad med snö det kommit... Skönt att få undan det värsta och få sopa av bilen. Flyttade den till besöksparkeringen så att traktorn som Hudiksvalls bostäder har kan skotta vår riktiga p-plats. Tycker den borde vara här snart?! Eller åtminstone plogbilen...

När jag kom in gjorde jag lunch, brorsan åt här han också. Elias fick inte i sig mycket alls... Nu sover båda grabbarna! Jag har precis diskat undan och småplockat.

Nu är våran nya bil påställd och körklar. Skönt!!! Ska nog åka till stan och tanka den ikväll, samt bekanta mig lite mer med den. Kul med ny :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0