en bra dag trots huvudvärk...

Idag har det varit en bra dag, trots att jag somnade om efter att killarna åkt på jobb/dagis och sedan vaknade med ont i axlar/nacke och huvud. Det är så typiskt... Så fort jag sover längre än till 9:00 så slår huvudvärken till. Idag räckte det med 15 minuter över tiden, och spränghuvudvärken kom som ett brev på posten!
 
Klev upp, åt frukost, tog två alvedoner och sedan kom Carro. Vi tog en kort promenad (till ica där jag handlade) men det räckte för att huvudvärken skulle släppa en aning. Frisk luft och igång med blodcirkulationen!
 
Sedan gick jag hem och donade lite i min ensamhet. Innan jag åkte till stan så hälsade jag på mamma som bjöd på lunch, kaffe och massage. LYX! Så när jag sedan åkte till jobbet kände jag mig riktigt bra i huvudet.
 
Eftermiddagen på jobbet gick bra. Jobbade med Karin, mysigt. Klockan gick fort, och vips så var det dags för städning! När jag kom hem stod maten på bordet, det var undandiskat, ihopplockat och jag hörde hur Elias och Mattias ropade på mig från lillens säng. Gograbbarna mina! Njöt verkligen av att komma hem! ♥
 
Elias hade jobbigt att somna ikväll. Vred och vände på sig. Både jag och Mattias försökte få honom att slappna av. Tillslut frågade jag om vi skulle klä av honom så att jag kunde killa honom på ryggen. Då satte han sig blixtsnabbt upp och försökte slita av sig sovtröjan. Sen låg han ner och bara myste. Efter ett tag tyckte han att jag skulle killa honom på benen, så det gjorde jag, och då tvärslocknade han. Gohjärtat...
 
Snart ska även vi vuxna göra kväll. Imorgon är jag ledig, men ska kliva upp tidigt och dona lite. Mitt på dagen har jag och Mattias ett bank-möte, sen får vi se vad vi hittar på till kvällen. Fredagsmys! I helgen jobbar jag ett mellanpass, sen får vi se hur resten av helgen blir! Men nu blir det en snabbdusch och hopp i säng :-)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0