bara för att göra något...

Efter lunchen idag tog vi en tupplur alla tre. Behövligt ibland... När vi vaknat kände vi att vi ville hitta på något. Ibland blir man tokig av att bara vara hemma och inne! Blåsten höll oss inne.

Så vi åkte in till stan. Träffade Niklas, lämnade in mina och Mattias skridskor på slipning, sedan fikade vi på mitt jobb.

Myspys! När vi hade fikade klart gick Elias fram till min chef Sussa (han smyg-gillar henne) och tog i hand, skakade och tackade för fikat. Vilken artig kille!

När vi kom hem gjorde vi tacos. Vi bjöd med oss Niklas på middag också. Vi har en lite "försenad födelsedag" för honom idag. Bara sådär 4 månader sent... Haha. Jag bjöd på fika och mat. Sen när vi ätit klart åkte han och Mattias till Ljusdal. Mattias skulle bjuda honom på bandymatch. Derby mellan Ljusdal och Edsbyn! Hoppas dom har trevligt och inte blåser bort.

Jag och Elias stannade hemma. Hann bara slänga in en tvätt, sen knackade det på dörren. Carro kom och hälsade på! Trevligt trevligt.

Vi lyssnade på julmusik, dansade ringdans och jagade varandra. Elias hade jättekul. Vi också... Hehe!

När Carro gått hem fortsatte vår vilda lek! Sen var den en trött kille som hoppade i pyjamasen och kröp ner i sin säng. Själv sitter jag nu nyduschad i soffan med bula i bakhuvudet och ett sträckt revben (om man kan sträcka sig där?!) Resultatet efter dagens lek!

Ett bitsår i benet har jag också. Men det är en annan historia... Elias och jag hade ett litet bråk tidigare ikväll. Han slog mig med en innebandyklubba flera gånger utan att sluta, då tog jag ifrån honom den och la undan. Då såg jag hur det kokade i honom, sen springer han fram och biter mig hårt i benet av ren ilska. Då åkte ajabaja-fingret och arga ajabaja-rösten fram. Då blev han ju ännu mer förbannad. Men efter bara ett litet tag ville han kramas och pussas förlåt. Sen kom vi överens om att vara snälla mot varandra, vi kramades igen och sen var allt bra. Inte lätt att vara i trotsåldern. Och inte heller lätt att vara bonusmamma för den delen...

Nu tittar jag på Berg flyttar in. Blir soffhäng tills Mattias kommer hem :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0