äntligen lite rutiner igen...

Hemma efter ett dygn hos Elias farmor och farfar i Bobygda! Igår var det ju Farsdag. Många pappor hit och dit som ska firas. Och visst är dom värd det, underbara pappor!

Vi började på Norrvägen. Firade min pappa och Elias pappa med paket, god middag och fika. Farfar och morfar kom också på fika. Lotter och paket till alla 4 fina pappor som var där!

Sedan åkte vi till Bobygda för att fira! Min svärfar, Elias farfar och Mattias fina pappa! Där blev det tårta och bingolotto, sedan sov vi där.

Så hela dagen i dag har vi spenderat där. Blivit bortskämd med god mat, lekt, busat och tagit vara på det fina vädret. Elias och jag tog en vagnpromenad i solskenet. Uppfriskande!

Som alltid är det skönt att komma hem... Packa upp, slänga in en tvätt, ta en dusch och bara vara! Vi kom hem vid 18-tiden, så för Elias del blev det bara ett skumbad och sedan hopp i säng. Imorgon väntar dagis! Hipp hurra!

Det ska bli så ininordens skönt med rutiner i vardagen igen. Mattias resjobb är slut. Allt har varit upp och ner på grund av det. När han var borta var jag helt själv en hel vecka. Sen när han kom hem så var vi hemma och lediga alla tre i en vecka. Då blir det inte mycket till rutiner i vardagen inte... Men nu är det jobb och dagis som gäller. Tidiga kvällar och tidiga mornar. Som det ska vara!

Nu blir det Måndagsmys i soffan. Längtar tills imorgon :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0