oh my vad jag är trött nu...

Trött är bara förnamnet... Elias lyckades tajma in att vakna typ 03:15 inatt. Min klocka skulle ringa en halvtimme senare. Tror ni jag kunde slappna av och sova vidare? Nope.

Men det gick bra på jobbet ändå (kaffe!) Det är väl nu det börjar komma efter!

När klockan slog ett bytte jag om och åkte på A&H en sväng. Velade bra länge, gick fram och tillbaka, men till slut kom jag ut därifrån med nya gardiner till vardagsrummet. Visar bild snart. Köpte även en pelargon och en annan liten blomma på Kjelles :-)

Jag kom hem ungefär samtidigt som grabbarna. Mattias skulle åka på ett möte vid 16-tiden, så efter lite mellis gick jag och Elias ut en sväng. Tompa kom och lekte han också.

När det var dags för middag fick jag släpa in en hysterisk - verkligen galen - herre som stortjöt och vägrade släppa taget om jackan. Sooom han älskar att vara ute. Lillpuppen!

Men han fick ge sig. Visst skär det i hjärtat när han blir så ledsen och gråter att han nästan kippar efter andan... Men samtidigt måste han lära sig, hur ska det annars bli? Så fort jag nämnde ordet "mat" blev det däremot bättre ;-)

Nu sover han. Och jag har blundat några minuter i soffan jag med. Försöker hitta ork till att diska. Men det går förbannat trögt, haha.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0