ledig men ändå jobbat...

Hej och hå, snacka om slutkörd. Även fast jag varit ledig idag har det blivit en hel dag full med "jobb". Jag är bland annat helt nerkletad med vitfärg. Men vad jag målar denna gång visar jag senare! Roligt hela dagen har jag och Carro haft iallafall. Johanna kom till oss på kvällen hon med.

Tidigare idag var Elias och Mattias på h-centralen där det konstaterades att lilleman har öroninflamation... Uscha! Därav hög feber och ledsna miner.

Men nu har han iallafall fått penicillin. Vi frågade honom idag (när vi visste att det var öroninflamation) vart han hade ont någonstans, och då pekade han på ena örat. Gohjärta... Skönt att veta vad som är fel, hoppas det fort går över!

Älskade pappa fyller även hela 46 år idag! Gammgubbe! Så vi var dit en sväng med paket och fikade. Elias fick ett stort paket med bilar av min pappa, som han köpte i Cypern i veckan. Lyckan var total för Elias som med ens blev lite piggare :-)

Nu på kvällen kände jag mig otroligt frusen och kall. När jag hade fått Elias och somna så kommer jag in i köket till färdiga varma mackor. Ibland får han till det, karln. Hur gott som helst var det. Så nu känner jag mig varmare - MEN trött. Det blir sängen vilken sekund som helst. Orkar banne mig inte göra ett skvatt mer idag. Nya tag imorgon!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0