ytdesinfektion, handdesinfektion

Jag är helt matt efter ett dygn med magsjuka! Sista gången jag spydde (enbart galla...) var inatt, så nu har vi båda två varit kräk-fria rätt många timmar. Men man är ju helt slut. Jag har sovit hela förmiddagen.

Elias har haft det bra hos mina föräldrar. Igår vart han lite kär i min brorsas tjej, sa mamma. Han hade charmat henne hela tiden och ville bara vara med henne och gosas/pussas! Sötunge :-)

Mattias är lite piggare än mig. Jag vaknade för ett tag sedan av att han hade varit och köpt ett stort fruktfat, sen ställde han sig och diskade ett ENORMT diskberg och kokade alla Elias nappar/nappflaskor. Han peppade även mig till att vädra lägenheten, sprita hela lägenheten med ytdesinfektion, slänga alla handdukar m.m i tvätten och plocka undan här. Det såg ut som ett bombnedslag... En unken lägenhet med kläder, disk och skräp överallt. Men nu är det fräsch luft här, och alla tänkbara ytor vi varit på är spritade. Tack älskling!

Tur att vi gjorde rycket, för Elias kommer snart hem. Mamma och pappa ska bort. Så vi får se om Elias får åka hem till mamma och Anders eller om vi har honom tills imorgon som det är sagt.
Vi får se, för vi vill ju inte att han ska bli smittad. Men samtidigt har vi ju inte haft honom på två dagar :-(

Nu ska jag fortsätta att vila och tok-sprita händerna. Jag vill få ork till att byta sängkläder, dammsuga och torka golven!

Men allra först vill jag duuuuuscha!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0