såhär i slutet av en månad...

Nu har vi varit och handlat. Kyl, frys och Elias blöj/matskåp är påfyllda. Ofta brukar just denna vecka innan löning vara jobbig... Eftersom jag inte har något heltidsjobb blir det ett helsike att få pengarna att räcka till. Visst kunde man snåla och aldrig unna sig något. Men man vill ju leva också! Huvudsaken vi går runt och inte går back. Skulle aldrig dra på mig skulder och onödiga lån. Lär mig så sjukt mycket av Lyxfällan på tv!

Denna månad blev det konstigt nog inte så knapert??! Jag jobbade otroligt lite förra månaden. Usel lön... Men nu har vi vecko-handlat för den kommande "innan-lön-veckan" och vi har till och med pengar kvar. Otroligt!

Så det känns ju skönt, nu slipper vi oroa oss. Och nästa månad får jag ju dubbelt så mycket i lön, även Mattias som gått upp till 100% från 75%. Har suttit och kollat igenom räkningarna, och April månad ser ut att bli riktigt bra ekonomiskt sett. Denna ständiga ekonomiska kamp... Haha usch. Hoppas vi blir rika på Bingolotto ikväll :-)

Nu har vi ätit soppa till lunch. Provade en ny god soppa på vatten, hönsbuljong, en tub räkost, lök, paprika och champinjoner. Enkel och god. Strax börjar skidorna, och så även en slapp eftermiddag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0