lite inspiration till uteplatsen


Angående vår (eller min) önskan om en uteplats på framsidan så verkar det inte vara några problem med Hudiksvalls Bostäder. En enklel trätrall utan några konstigheter. Pappa ska bara se till att han får den ordern skriven på honom så fixar han det innan sommaren. Kanon. Isåfall har vi fått både staket till uteplatsen på baksidan och trätrall till framsidan av dom. Super att ha en snickar-pappa som jobbar där :-)

Så nu kikar jag lite efter inspiration... Någon slags utemöbel bör vi ju införskaffa oss, vi har en som står på baksidan men den får nog stå där. Sen tänker jag mig en grupp med krukor och fina blommor. Någon ljuslykta osv!

En rabatt nedanför trätrallen kanske också är att fundera på. "Jordhögen" med gröna växter som finns där ute nu ryker, så skönt. Ska fundera på lite fina blommor. Längtar tills jag får fixa där ute. Snacka om skillnad mot för den andra, instängda, lägenheten. Nu har jag två uteställen att dona på - lycklig :-)

På Albert & Herbert idag fanns det så himla mycket fint till trädgårdar. Till bra pris dessutom! Fina gamla trälådor som jag äääälskar. När uteplatsen står klar blir det nog ett besök dit. Men nu är det ju bara Mars, även om vårvädret redan är här :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0