en lyckad dag på badhuset







Ja men gud vilken lyckad dag vi har haft på badhuset idag! Elias var först lite "borta" och bara tittade runt, men sedan lossnade det. Superkul :-) Min pappa kom dit och kollade också, och kunde föreviga badet med kameran. Elias var sedan jätteduktig i duschen. Inte nå gnäll alls, och jag fick även hjälp utav gullungen att packa väskan.

När vi rullade hemåt var det en riktigt nöjd men TRÖTT kille i baksätet. Kan säga att han somnade direkt när vi kom hem.

Själv är jag också rätt trött, man brukar bli det efter en dag på badhuset... Har slängt in en tvätt och bosatt mig i soffan ett tag. Sen är vi bjuden på god mat hemma hos mamma och pappa! Skönt att slippa tänka på den biten.

Elias ska faktiskt sova över där sen, för första gången! Mattias spelar innebandy ikväll, sen imorgon ska han köra ut köttfärs hela morgonen/dagen. Och jag ska jobba. Hans farmor och farfar kunde inte vara barnvakt, men det kunde mina föräldrar mer än gärna :-) Spännande! Men det ska nog gå bra, han har varit där flera gånger över en hel dag utan problem.

Men jag ska också vara där ikväll och mysa tills det är dags för lilleman att sova!

Hoppas ni också haft en underbar Fredag :-)


Kommentarer
Carro - tvåbarnsmamma

Meeen, jag tyckte väl att jag kände igen dessa grabbar.

Dom var ju å simma i torsdags, fast i stan när jag och mammsen också var där. Eller, har jag fel nu? :P

Fast dom var tre stycken... :P

2012-03-10 @ 19:58:16
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0